De Brug Musicaltheater presenteert in samenwerking met het Frank Sanders Produktiehuis Voor je ‘t weet, de Nederlandse versie van Next Thing You Know, een musical geschreven door Joshua Salzman en Ryan Cunningham. De voorstelling gaat over vier jonge mensen die in een quarterlifecrisis zitten.

De Brug Musicaltheater is een stichting die werkt met jonge professionals op het gebied van musicaltheater. Onder artistieke leiding van Steven Moonen wil De Brug het publiek kennis laten maken met een intiemere, puurdere vorm van musicaltheater waarin het verhaal, de acteurs en de muziek centraal staan.

Als eerste productie is er daarom gekozen voor de Off-Broadway musical Next Thing You Know. De Nederlandse versie, Voor je ‘t weet, is volledig naar het Nederlands vertaald en speelt zich af in Amsterdam. Onder muzikale leiding van Alan Evans brengt een zeskoppig orkest de muziek van Salzman tot leven.

De voorstelling is van vrijdag 4 t/m maandag 7 juli en van vrijdag 11 t/m maandag 14 juli 2014 te zien in de Doelenzaal, Kloveniersburgwal 87, Amsterdam.