Na het succes van Voor je ‘t weet presenteert De Brug Musicaltheater de musical Ordinary Days. Deze Off-Broadway musical, geschreven door Adam Gwon, is al verschillende malen met succes gespeeld in Amerika, Engeland en Australië.

Ordinary Days vertelt het verhaal van vier jonge New Yorkers wier levens elkaar kruisen op hun zoektocht naar geluk, liefde en invulling van hun levens. Met prachtige pakkende songs delen zij hun ervaringen, waarin veel toeschouwers zich zullen herkennen en realiseren hoe belangrijk het is om de eenvoudige dingen in het leven te waarderen. Met een dosis humor en ontroering toont deze musical hoe 8.300.000 individuele verhalen op een onverwachte manier gecombineerd worden.

De rollen worden gespeeld door Patricia van Haastrecht (Jos Brink Genesius Penning 2010, Snip & Snap: Ja, dit is revue!), Wesley de Ridder (De Gebroeders Leeuwenhart, Koekeloere, Kikker), Julia Berendse (Mr. Luca – Jazz voor Kinderen, Stichting Vivendi, Robin Hood) en Stef van Gelder (Dogfight, The Jukebox Boys).

De vertaling is in handen van Julia Berendse en Wesley de Ridder die ook verantwoordelijk waren voor de vertaling van Voor je ‘t weet. De voorstelling wordt geregisseerd door Steven Moonen en de muzikale leiding en pianobegeleiding is in handen van Alan Evans.

Ordinary Days zal van 1 t/m 12 juli 2015 exclusief te zien zijn in Theaterstudio Amsterdam. Reserveren kan via www.theaterstudioamsterdam.nl.